Octana Events

Videograf & Fotograf


Experienta, creativitatea, dinamismul, entuziasmul, pasiunea pentru frumos sunt doar cateva dintre cuvintele care ne caracterizeaza pe noi, echipa Octana Events.

Dorim sa venim in intampinarea celor care doresc o amintire vie si placuta a celor mai frumoase momente din viata lor. 

Ca orice lucru de valoare, amintirile devin mai importante odata cu trecerea timpului, jucand un rol deosebit in determinarea identitatii noastre si a urmasilor nostri.

Exista cel putin doua evenimente deosebite in viata fiecarui om: botezul (legamantul cu Dumnezeu) si nunta (legamantul dragostei). 

Suntem cei care imortalizam frumusetea, delicatetea si prospetimea acestor momente, cei care va asigura ca pasiunea, discretia, determinarea si seriozitatea noastra vor fi avantajele unei colaborari finalizate in rezultatele asteptate de dumneavoastra. 

Esenta muncii noastre consta in a imortaliza momentul si adevarata stare a subiectului din secunda in care se aude clickul aparatului de fotografiat. 

Materialele noastre redefinesc amintirile de nunta. Incercam ca de fiecare data sa accentuam sirul momentelor frumoase lasand momentele nefiresti sa ramana doar amintiri fara suport, sa dispara odata cu trecerea timpului. 

Partenerul tau de incredere - Octana Events.Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră.

 Oferim un stil modern și creativ pentru captarea evenimentului dumneavoastra.

  Ne gasiti in Snagov si Bucuresti, dar suntem deschisi catre orice destinatie. 

 Vă rugăm să ne contactați astăzi.
 

0721.963.389

Partenerul tau de incredere - Octana Events.